Ett strålande samarbete


Aleris driver moderna röntgenavdelningar på flera platser runt om i landet. Genom ett nära samarbete med dem kan vi på Söderströmkliniken förse dig med en remiss och boka en tid för röntgen hos dem åt dig.

Röntgenbilder gör det möjligt för oss att se din ryggrad i sin helhet. Det är en nödvändig åtgärd för att upptäcka sjukdomar, frakturer, diskproblem, hållningsproblem, kotförskjutningar och annat som kan störa vid en behandling. Framförallt så är det en säkerhet för både dig och oss att använda röntgenbilder vid en första diagnostisering.

Röntgenavdelning i Jönköping

Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård. Genom ett samarbete med dem kan vi efter remiss erbjuda dig som patient hos oss tider för röntgen- och magnetresonansundersökningar på deras röntgenavdelning i Jönköping. Undersökningen tar inte mer än ett par minuter, men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket. Väl på plats genomför en röntgensjuksköterska hos Aleris röntgenundersökningarna och bilderna tolkas sedan av din kiropraktor hos oss på Söderströmkliniken. Undersökningssvaret har du vanligtvis inom två arbetsdagar.