VI LOVAR ATT LEVERERA VÅRT BÄSTA

20 års erfarenhet & tusentals nöjda patienter

Söderströmkliniken är en internationellt ansedd kiropraktisk specialist som löpande föreläser på seminarier världen över. Kiropraktiken grundar sig i vetenskap, disciplin och filosofi – utifrån detta har vi byggt vår vision om kommunikationen mellan kropp, sinne och själ för att finna balans i det vi använder ordet hälsa. Varje möte är viktigt, att varje människa hos oss ska bli sedd och lyssnad på. Det bygger vi våra dagar på!

Söderströmkliniken ligger i Värnamo men vi har patienter från hela Sverige. Faktum är att flera av våra kunder idag reser dagslångt för att komma till just oss, vilket vi tycker säger en hel del om oss och vårt arbete.

Kliniken är en av endast fyra PEAK-certifierade (Practice, Excellence, Art and Knowledge) kliniker utanför USA och den enda i Europa. För detta krävdes ett intyg från Sveriges riksdag som intygar att kliniken håller en internationell standard.

Förutom vårt engagemang i PEAK är vi dessutom flitigt anlitade föreläsare inom hälsa, välmående och kiropraktik. Andreas agerar även mentor åt flera svenska elitidrottare som använder kiropraktik som en del i sin hälsoplan.

Historik
Söderströmkliniken har sitt ursprung i Kiropraktisk Center vilket startade 1974 i Brönderslev Danmark. Kiropraktisk Center i Värnamo förvärvades av Andreas 2002 och bytte namn till nuvarande, Söderströmkliniken, 2016. Namnbytet kom till för att förtydliga vår värdegrund och vår självständighet från Kiropraktisk Center som fortsätter att vara verksamt i Danmark.

Legitimerade av socialstyrelsen

Söderströmkliniken är legitimerade av socialstyrelsen, vilket innebär att du som patient har en patientförsäkringen hos oss. Detta innebär också att du kan känna dig helt trygg i att vi kommer slussa dig vidare till korrekt vård om vi bedömer att vi inte kan hjälpa dig.

 

Söderströmkliniken  Välkommen till oss

reception

Catharina Lindroos Schéle

ekonomi

Carina Söderström

kiropraktor

Andreas Söderström

Söderströmkliniken  OMDÖMEN FRÅN TIDIGARE PATIENTER

Arne Brorsson

"Det finns ingen annan än Andreas som klarar mitt problem. Det har förändrat mitt liv, jag var på väg att bli sjukpensionär; så hittade jag Söderström i Värnamo! "

Arne Brorsson, Mariestad

Birgitta Wemlerth

"Jag har en arbetsskada i min nacke. Genom Andreas får jag behandling som gör att jag fungerar i vardagslivet. Detta har fungerat i ca 20 år & jag är evigt tacksam.  "

Birgitta Wemlerth, Hestra

Margaretha Wendel

"Andreas utför ett fantastiskt och noggrant arbete utan smärta med denna behandlingsmetod. Att en röntgen görs innan behandling på ryggraden för att upptäcka ev. sjukdomar, frakturer, diskproblem m.m. är en trygghet och säkerhet för oss alla. Söderströmkliniken har en bra miljö och en underbar, hjälpsam och tillmötesgående personal - vilket gör att man trivs på bästa sätt! "

Margaretha Wendel, Ljungby

Lillemor

"Jag litar på Andreas & det han gör. Bonus är alltid trevligt bemötande av hela personalen! Fått mycket hjälp med min sjukdom och onda leder. Kan bara rekommendera!"

Lillemor, Värnamo

Camilla Kagemark

"Kliniken har betytt och betyder väldigt mycket för mig. Jag hade aldrig varit där jag är idag om jag inte fått hjälp från Andreas. Går på kontinuerliga återbesök, vilket är väldigt värdefullt för mig. Att nu även få hjälp av personliga tränaren, Anna, är en helt fantastisk kombination. Rekommenderar verkligen Söderströmkliniken!"

Camilla Kagemark, Värnamo

Hans, Göteborg

"Fick livet åter efter många års lidande efter otur och olyckor. Provat oändligt antal kliniker och sjukhus innan jag fick det livsavgörande tipset att besöka Söderströmkliniken. Åker gladeligen från Göteborg till Värnamo för underhåll!"

Hans, Göteborg

Tobias Sundin, Falun

"Att jag hittade någon som kunde identifiera min skada och sedan bli behandlad på bästa sätt har betytt och betyder väldigt mycket för mig. Allt från Andreas behandlingar till tidbokningar som är anpassade för mina långa resor genom åren visar verkligen att Söderströmkliniken vill ge mig den bästa behandlingen & det bästa bemötandet!"

Tobias Sundin, Falun

Linda Törnqvist, Värnamo

"Det seriösa omhändertagandet/bemötandet med det första samtalet, röntgen och efterföljande justeringar kändes hela tiden proffsigt, säkert och tryggt. "

Linda Törnqvist, Värnamo

Idrottprofil, Joel Moya, MMA/BJJ

"Kliniken har stöttat mig sedan dag 1 i min kampsportssatsning. Otroligt trevlig personal & Andreas är bäst! Jag reser dit många gånger om året med mina träningskamrater som även dem har fått upp ögonen för kliniken. Vi reser en bra bit, och det är det värt. "

Idrottprofil, Joel Moya MMA/BJJ

Idrottprofil, Hans Andersson, Golf

"Från att nästan vara helt låst i ländryggen och andra delar till att kunna börja spela golf på riktigt igen. Jag har även fått så många insikter och fått en förståelse för hur kroppen fungerar utifrån kiropraktiken och de effekter som det kan ge. Även om jag behövde hjälp med ryggslutet har jag fått andra saker med bättre hållning och ett totalt bättre välmående på alla plan. Varje besök ger en enorm boost!"

Idrottprofil, Hans Andersson Golf

Ewa, Värnamo

"Jag väljer Söderströmkliniken för att jag får trevligt bemötande, jag blir sedd och hörd & tagen på allvar. Jag har ett stort förtroende för kliniken. "

Ewa, Värnamo

Magnus, Göteborg

"Förutom Andreas skicklighet och kompetens är det alltid fantastiskt att kliva över trösklen och mötas av Carinas, Catharinas och Annas leenden och skratt. Det gör att man längtar till nästa besök! Många vänner tycker det är konstigt att man väljer att åka från Göteborg till Värnamo för att besöka sin kiropraktor. Men vill man ha den bästa hjälpen är den sträckan mycket kort."

Magnus, Göteborg

Idrottsprofil, Erik Ivarsson, Bandy

"Ert engagemang är fantastiskt. Ni gick till botten med min skada och ville verkligen veta vad som var fel. Sedan använde ni er kunskap för att göra min rygg bättre vilket har gett väldigt bra resultat. Rent konkret har det betytt att jag gått från ett läge där det tog flera minuter att ta på sig en strumpa p.ga. smärta till att jag idag kan utöva elitidrott igen. Med andra ord gar det betytt och betyder än idag väldigt mycket."

Idrottsprofil, Erik Ivarsson Bandy

Idrottsprofil, Mikael Nilsson, Pistolskytte

"Att jag forsatt och nu själv rekommenderar Söderströmkliniken beror på den professionalism, kunskap, förståelse och omtanke jag upplever. Kliniken är en stor del av pusslet som hittills givit mig ca trettiofem svenska mästerskapsmedaljer."

Idrottsprofil, Mikael Nilsson Pistolskytte