MED ÄRLIGT ENGAGEMANG FÖR HÄLSA

Lär känna oss

Vår verksamhet bygger på vår skicklighet att bemöta dig, och i vår förmåga att ge dig vård av högsta kvalité och säkerhet. Vi strävar efter 100% kundnöjdhet och arbetar dagligen med att utveckla och förbättra kliniken. Så vilka är då vi som möter dig i dörren på Hagagatan?

reception

Catharina Lindroos Schéle

Catharina är vår egna solstråle, det är hon som tar alla besökare under sina vingar och ser till att just du känner dig välkommen. Hon har stenkoll på alla rutiner och det finns inga frågor hon inte kan svara på.

Catta värnar om den smålänska landsbygden men håller också koll på de senaste hälsotrenderna – just nu kombucha-mästaren på kliniken.

”Hälsa för mig är att vakna pigg, att äta mat jag mår bra av och att inte känna mig begränsad i min vardag.”

ekonomi

Carina Söderström

Carina är vår allt i allo som sköter det administrativa med noggrannhet och som ser till att våra kunder möts av en trevlig miljö såsom konst och inredning. Som utbildad doula svarar hon gärna på frågor rörande graviditet och förlossning.

Carina har alltid tid att lyssna på dig som behöver, och med hennes långa erfarenhet av kiropraktik kan hon förmedla råd och vägledning.

Hälsa för mig har aldrig bara handlat om träning och kost utan mycket mer om det mentala välbefinnandet.


Hälsa för mig kommer inifrån. Hälsa är när ditt inre universum med dess medfödda intelligens klarar av att anpassa sig för starka krafter och utmaningar från vårt yttre universum

kiropraktor

Andreas Söderström

Förutom att vara vår kiropraktor har han även tagit på sig rollen som vår egna filosof, han får oss alla att tänka och reflektera över stort och smått. Han är alltid nyfiken på nya saker som skapar en vilja att förstå världen.

Som doktor får man automatisk hög auktoritet och det för med sig en viss respekt, men Andreas uppskattar ett bra skämt, humorn ligger alltid nära till hands.

 


”Fokuserar du på resultatet kommer du aldrig förändras, fokuserar du på förändringen kommer du få resultatet.”

 

personlig tränare

Anna Ulvatne

Som vår PT passar det utmärkt att Anna har ett extraordinärt intresse för hur människokroppen fungerar och hur man praktiskt kan för-bättra sin fysiska prestationsnivå.

I kombination med en förståelse att det är en av flera byggstenar såsom kosthållning, emotioner och sinne för att uppnå det vi kallar hälsa är Anna synnerligen lämpad att ansvara för det Emprove arbetar med.

Det finns en stark vision hos honom, man kan säga att han är en riktigt YES-man. Om man inte provar kan man inte vinna helt enkelt. Vi behöver väl knappt nämna hans stora engagemang kring kiropraktik, för det har ni nog redan förstått? Andreas är ju anledningen till att många av våra patienter åker dagslånga turer för en enda timme hos oss. Bra betyg tycker vi!

 Anna har genom åren skaffat sig stor erfarenhet av att hjälpa motionären såväl som elitidrottsutövaren – mycket tack vare hennes stora kreativitet.  

Anna är klinikens skogsmulle, vågar vi nog påstå, och vill nog helst att allt ska vara så äkta och naturligt som möjligt vare sig det gäller mat, rörelse, eller interaktion med andra människor.